ние

 

Защо Летен сняг?

Този въпрос е любим на почти всички наши клиенти. Преди време една приятелка ни каза, че в името ни задължително трябва да има нещо бяло и чисто, топло и оптимистично. Знаем, че тя има усет за тези неща и й се доверихме. Лятото с неговата емоция и слънце, а снегът с неговата свежест ни се сториха невероятно красива и шантава комбинация. Открихме факта, че има растение с това име. То оцелява от-40 до +50°C, вирее от Сибир до Африка! Освен това в пустинята Сахара само веднъж на 18 февруари 1979 г. е валял сняг. Феноменът е наречен летен сняг. Това събитие е толкова уникално, колкото уникални са и нашите възможности. Потърсете ни и ще се убедите в това!

 
Сватбена Агенция
Организиране на партита и фирмени събития
сватбени и парти снимки - галерия
Видеозаснемане
DJ за сватби и партита
предаване
модерен балет
контакти
   

Централният ни офис се намира в Стара Загора. Работим с клиенти от цялата страна, а съвременните компютърни технологии ни позволяват да организираме сватби и тържества за българи живеещи на различни континенти, но избрали да празнуват у дома.

Single Image  
 

Милена ЖЕЛЕВА

   

Съдружник в Парти и сватбена работилница „ЛЕТЕН СНЯГ”.

Моята стихия – дизайнът, декорацията, срещите и разговорите с хора. А, и да не забравя – шофирането!

Казват, че съм типичен представител на зодия Овен – целеустремен, искащ и обичащ. Моите родители ме научиха, че една работа трябва да се върши със сърце, независимо дали продавам сладолед, пиша статии или организирам тържества. Научиха ме, че когато си ожуля коленете, трябва да е, защото съм скочила, а не защото съм паднала, за което им благодаря.

Single Image  

Исках работа, която ме кара да се усмихвам, да летя, да ме зарежда с енергия, намерих я! Какво по-хубаво от това да създаваш празници! А като малка мечтаех да украсявам витрини и сцени... В университета записах полска филология, защото само в Полша можех да осъществя мечтата си. Но пътища в живота много. Преминах през дебрите на радиожурналистиката, вестниците, пиара.

Най-голямото ми богатство са моето семейство и моите приятели. Повярвайте ми, нищо друго не си струва усилията, щастливец е онзи, който ги има.

 

Силвия АНГЕЛОВА

Съдружник в Парти и сватбена работилница „ЛЕТЕН СНЯГ”

Артистична натура пълна с идеи, за която няма тайни нито в правото, нито в стотиците компютърни програми. Камерата я обича независимо дали е пред или зад нея. Перфекционист, за който и най-малкият детайл е от изключително значение, мисли винаги една крачка напред. В офиса, монтажната, залата или ресторанта тя е човекът, който дирижира добре свършената работа. Перфектен организатор, за който разговорите по няколко телефона едновременно и координацията на десетки хора не са никакъв проблем.   

  Single Image

 

Казват, че съдбата е непредсказуема и май в моя случай ще се окаже вярно. Родена съм и съм живяла дълги години в София, но намерих своето лично и професионално щастие в Стара Загора. Мога да се похваля с осъществяване на голяма част от моите мечти - стабилно семейство, син като слънце. Завърших право, но въпреки това предпочетох да не се ровя в дебелите законови книги, а да радвам зрителите със своето присъствие пред камерата в ТВ предаване "Стил +". Обичам да виждам хората щастливи, а най-големият подарък са усмивките, които виждам, след добре свършена работа.