Видеозаснемане

ние

 ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ

Видеостудио „ЛЕТЕН СНЯГ” ви предлага възможност за заснемане на Вашето сватбено тържество, фирмено или семейно парти, семинар, презентация и др. на изгодни цени! Ние имаме сериозен опит в разработването и създаването на видеореклами, документални филми и др. Работим с висококачествена техника, а екипът ни от оператори и монтажисти се състои от креативни хора, с идеи и новаторско мислене. Заснетият материал се обработва, като се премахват нежелани сцени, по желание се добавят субтитри, глас зад кадър и музикален фон. Гарантираме ви уникалност и стил, чрез създаване на индивидуален сценарий за вашите незабравими моменти!
 

 
Сватбена Агенция
Организиране на партита и фирмени събития
сватбени и парти снимки - галерия
Видеозаснемане
DJ за сватби и партита
предаване
модерен балет
контакти
   

Готовият видеопродукт получавате на дигитален носител DVD, в кутия с индивидуално проектирана за вас обложка.

   

Single Image Single Image Single Image Single Image Single Image Single Image

 

ВИДЕОПОКАНА

Имаме удоволствието да ви предложим една съвсем нова услуга.

Една идея за нещо различно... а именно, изработването на видеопокани адресирани до вашите бизнес партньори, хората които искате да поканите на вашия празник. Те могат да съдържат както обръщение към тях, така и кратка презентация, и реклама на дейността на вашата фирма. Опакована по подходящ начин тя е елегантен и приятен подаръk.

Видеопоканата е истинска иновация и при сватбите. Защо да бъдете като всички останали? Поканата представлява диск, на който е записан вашият индивидуален проект, с който каните гостите си да присъстват на Вашия празник. По ваше желание тя може да се състои от снимки и видеозаписи от миналото, както и заснемане на нова фотосесия и кратко видео, в което вие каните своите близки и приятели. Готовият видеоклип се записва на диск, и е с възможност за гледане на домашно кино или компютър. Най-сполучливият кадър от фотосесията се използва за обложка, като за улеснение текстът на вашата покана – ден, място, час на събитието се отпечатва и върху диска.

Бъдете различни, заложете на нестандартното! Видеопоканата, която ще изпратите на гостите си ще ги изненада приятно, ще им донесе радост и усмивки, ще остане незабравим спомен за тях от вас!

 
 
 

octarina©www.octarina.eu
Парти и Сватбена Агенция "Летен Сняг"