Водене на Сватба

ние

 

Сватбена Агенция Сватбена Украса Водене на Сватба Видео Заснемане на Сватби Сватбени Покани  
Сватбена Агенция

Водене на сватба

„Летен сняг” разработи специален продукт, който съчетава професионалното озвучаване и воденето на вашето тържество. Нашият екип е с дългогодишен телевизионен опит, разполага с  професионална техника и ефекти.

Опитът с микрофон пред камера и на сцена са основно наше предимство. Целта ни – да направим  вашето тържество незабравимо!

  Single Image Single Image 

 
Организиране на партита и фирмени събития
сватбени и парти снимки - галерия
Видеозаснемане
DJ за сватби и партита  
предаване
модерен балет
контакти
 

Ние знаем, че сватбата е нещо специално и изисква специална подготовка, лично отношение и изключителен подбор на музиката,  според вкуса на нашите клиенти. Вие ще имате възможността да посочите своите предпочитания, а ние ще се съобразим напълно с тях. Ще ви предложим различни български обичаи и обреди, забавни игри, както и модните напоследък хвърляне на букет и жартиер, разрязване на торта и др.   Ако вече сте се погрижили за озвучаването, няма проблем, може да се възползвате от останалите наши услуги като организация, видеозаснемане, украса... В случаите когато нашият екип е ангажиран, вие ще получите пълното ни съдействие при избор на DJ, оркестър или певци.

 
 
 
 
 

octarina©www.octarina.eu
Парти и Сватбена Агенция "Летен Сняг"