Сватбена Украса

ние

 

Сватбена Агенция Сватбена Украса Водене на Сватба Видео Заснемане на Сватби Сватбени Покани  
Сватбена Агенция

Украса

„ЛЕТЕН СНЯГ ” залага изключително много на естествените материали при украсата и декорацията на ресторанти, зали, църкви и др. Нашият специалитет е пиршеството на елегантни материи, цветя и светлина.

 
Организиране на партита и фирмени събития  
сватбени и парти снимки - галерия  
Видеозаснемане  
DJ за сватби и партита

Клиентите ни могат да избират между украси в цвят бордо, злато, сребро, шампанско, снежно бяло, розово и др. За сватбените тържества предлагаме както типично български акценти, характерни за родния фолклор, така и арки, празнично украсени стойки и свещници, които се наложиха през последните години, като полъх от западно европейските традиции.

 
предаване
модерен балет
контакти
 

    Single Image Single Image Single Image Single Image 

 

Искате нещо различно? Можем да ви предложим и тематични украси – като морската феерия, романтиката на розите или чувствеността на слънчогледите. Защо не и сватба в типичен ориенталски или хавайски стил. Вие избирате, ние изпълняваме!

„Летен сняг” предлага различни пакети и цени, които включват украса на колата на младоженците, на църквата, ресторанта, градината или басейна, на перилата, таваните и колоните в заведенията. В съчетание с останалите наши услуги като видеозаснемане, водене и озвучаване на събитието, вие си гарантирате бонуси и специални цени.

 

  Single Image Single Image Single Image Single Image

 

 

 

 

 
 
 

octarina©www.octarina.eu
Парти и Сватбена Агенция "Летен Сняг"